hjem lamper om oss
 
  Norwegian

Team Jonsen...

...de som elsker originale Jielde lamper.

Team Jonsen er et enkeltpersonsforetak som så dagens lys i januar 2010.

Forretningen drives på hobbybasis og av kjærlighet for denne lampen som har en helt spesiell og tiltrekkende natur. Selve "teamet" består av alle gode medhjelpere; familie, venner, franske samlere og kunder - alle som elsker gamle JIELDÉ lamper.

AUTENTISITET
De gamle orginale JIELDÉ lampene er genuine for sin tid. De ble designet for å gjøre en jobb for industrien. Og de gjorde jobben. Seksti år har gått, men bortsett fra sjarmerende riper og flassende maling er lampene like gode. I tillegg har de nå en historie å fortelle. Nå har de sjel. I vår moderne hverdag søker folk mot det autentiske og det er nettopp dette jeg har blitt så betatt av - lampen er i ordets rette forstand autentisk.

I den senere tid har JIELDÉ kommersialisert lampene og endret designet for å tilfredsstille markedet. I tillegg er mange av de gamle lampene pusset ned til stålet og fornyet.  Jeg ønsker derimot å formidle lampenes autentisitet og leverer derfor kun de originale variantene som var ment for industriell bruk. Og jeg kan forsikre deg; har du først lagt hånden på en original 50 år gammel JIELDÉ lampe, vil du ikke ha noe annet!

Se våre produkter på industrilamper.no

Tips en venn Tips en venn

FORTID-NÅTID-FREMTID: En gammel JIELDÉ lampe blir en lampe for livet - den vil gå i arv.
 
GAMMELT=NYTT I tillegg til å være praktisk og gi et godt lys, er JIELDÉ lampen i seg selv et ikon. Den er rett og slett utrolig kul! Den passer i, og fremhever de fleste interiør og miljøer. Ikke vær redd for å blande gammelt og nytt, og tenk kreativt! Lampen kan plasseres både på stueveggen, nattbordet og kontorpulten.
 
 
JIELDÉ Håndlaget siden 1950.